kumpulblogger network

Monday, July 13, 2009

antara orang dan kentut / ngeblog sambil ngentut




PERKORO KENTUT --- boleh dibaca sambil kentut,,,

1. Wong sing GAK JUJUR. Wong sing nek kentut nyalahn0 wong liyo..

2. Wong GOBLOK, wong sing nahan g ngentut nganti jam-jaman

3. Wong sing JEMBAR WAWASAN-e, wong sing ngerti kapan kudu ngentut..

4. Wong sing SENGSORO, wong sing pengen bgt ngentut tp yo g iso ngentut

5. Wong sing "MISTERIUS", wong sing nek ngentut, wong liyo g ono sing ngerti

6. Wong sing GUGUPAN, wong sing ujug-ujug nyetop entute nek pas ngentut

7. Wong sing PERCOYO awak'e dhewe (PeDe) Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune wangi

8. Wong sing KEJEM (=sadis), Wong sing nek ngentut nang amben trus sprei-ne d kibasno neng ambene k0nc0ne

9. Wong sing ISINAN (=pemalu), Wong sing nek ngentut g muni tp terus rum0ngs0 isin

10. Wong sing LICI'AN (=licik), Wong sing nyelamurn0 entute karo ngguyu cekaka'an

11. Wong sing N'DABLEK, Wong sing nek mari ngentut ngunjal ambegan kanggo ganti entute sing metu

12. Wong sing MEDHIT (=pelit), Wong sing nek ngentut d incrit sitik-sitik

13. Wong sing SOMBONG, Wong sing seneng ngambu entute dhewe

14. Wong sing NGELAMUN, Wong sing seneng ngambu entute w0ng liyo

15. Wong sing GAK SENENG SRAWUNG (=introvert), Wong sing nek ngentut mesti ndelik..

16. Wong sing KREATIF, Wong sing seneng ngentut neng jeru banyu ben muni 'blukuthuk-blukuthuk'

17. Wong sing KUAT, Wong sing nek ngentut karo ngeden

18. Wong sing BODHO, Wong sing mesti ngaku nek mari ngentut

19. Wong sing PINTER, Wong sing niteni ambune entute tonggone

20. Wong sing SIAL, Wong sing nek ngentut katutan ampas-e

21. Wong sing PENYAKITEN, Wong sing nek ngentut ambune pitung rupo

22. Wong sing NYUSUH (nyimpen brg2 g brguna), Wong sing nyimpen entute neng jero botol

23. Wong sing GRAGAS, Wong sing mekso tonggone ngentut maneh, soale gratis

24. Wong sing PERCOYO RAMALAN, Wong sing nek bar ngentut mesti mbuka primbon

25. Wong sing BERJIWA WIRASWASTA, Wong sing mbuka usaha tambal ban nganggo kompresor kentut

26. Wong sing ATHEIS, Wong sing bar ngentut tetep ora percoyo nek kentut iku ono, soale ora ono rupane

27. Wong sing KCANDUAN INTERNET, Wong sing nek ngentut ndek warnet buru-buru nggoleki tombol "back"

28. Wong sing KURANG GAWEAN, Wong sing nulis daptar perkoro kentut

29. Wong sing PENGANGGURAN, Wong sing moco postingan perkoro kentut iki sampe entek..

30. Wong sing "Cinta alam" wong sing kentute di enggo bahan bakar pengganti LPG.
Ben hemat energi

31. Wong sing SHOCK, kaget karo unine entute dewe pdhl wes d empet...

32.wong sing ROMANTIS,wong sing kentut nek pas pacaran

33. Wong sing NGGILANI, wong sing ngentut trz d genggem d uculn0 neng irunge koncone

34.wong sing ORA GAUL,Wong sing durung moco blog perkoro kentut iki

35.wong sing NGAYELKE,wong sing wis ngerti postingan perkoro kentut iki,tapi ra gelem comment.

36. Wong sing mBENCE'NO, wong sing ngentut nyambi komen neng kene..

37. WONG CILIK, wong sing senengane nunggu pejabat ngentut



jangan lupa kentut,,, karena kentut itu sehat ,,, pernah dengar gak orang yg gak bisa kentut ,,, akhirnya menghabiskan duit juta2an periksa spesialis sampai luar negeri segala supaya bisa kentut ??? oleh karena itu kentut-lah karena kentut itu menyehat dan melegakan tapi ati2 jangan kentut di depan calon mertua atau waktu anda melamarkan pekerjaan pada seorang pejabat. 

kentut ini di impor dari http://my.opera.com/aladya/blog/show.dml/3709802 diblog seorang ahli kentut dari Indonesia.

8 comments:

Arnold Linting said...

pertamax???

Arnold Linting said...

Baiklah...komennya....gak ngerti bahasa jawa hehehehe :)

Sigit said...

wah gawe gelo mas..wetengku sakit guyu terus..gara2 kentut..hahahhaha

Macam2 Tips said...

iki opo...iki...kok ngentut iso jadi bahan bacaan..mantap ....

kwangkxz said...

Pake bahasa indonesia dong mas, saya gak ngerti nich hehe...

Menungso Edan's Site said...

Onok maneh....

wong medhit= lek ngentut dicicil

hhehe..aku yo duwe postingan mirip koyok ngene..
http://johnthor.blogspot.com/2009/05/ciri2-wong-jancokan.html
lek wong suroboyo mesti ngerti...

soff-tis said...

hahahahahaha edan tenan iki artikele,wetengku loro .wkwkwkwkwkw.sieeepp tenan

Diah-bluesky said...

hehehehe cocoke dimasuke blog humor aja ,,,,